1 2 3 4 5 6 7 8

OVER
3D
MAQUETTES


3D Maquettes is onderdeel van 3D Printing Limburg. Centraal gelegen in de driehoek Roermond, Venlo en Weert, is 3D Printing Limburg uit Neer, een bedrijf wat klaar is voor de toekomst. Innovatief en vooruitstrevend naar nieuwe oplossingen voor producten en diensten. Vanuit dit oogpunt zien wij in 3D-printen de ideale mogelijkheid om mee te gaan met de moderne ontwikkelingen.

Het 3D printen (voorheen Rapid Prototyping) is relatief een nieuw begrip. Wij streven er naar zoveel mogelijk toepassingen te beheersen en met behulp van social media wordt u op hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

3D Printing Limburg is in de zomer van 2016 opgericht door 3 personen met een passie voor techniek en een creatieve geest om de meest uitdagende projecten om te toveren tot een mooi resultaat.

We hebben de beschikking over een van de meest geavanceerde printers op de markt, dit model is voorzien van 1 printkop met 2 extruders, waardoor je in 1 ontwerp 2 materialen kunt combineren in je print. Als support of als 2-kleurig object. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos!Rutger van Knippenberg -

Rutger is als accountmanager en verkoopleider veelal het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en altijd bezig met het bereiken van nieuwe klanten en mogelijkheden. Doordat hij tevens alle ins en outs van het 3D printing proces kent is hij van eminent belang binnen onze organisatie.

Ton Scheres -

Ton is reeds diverse jaren ondernemer in de ICT. Als initiatiefnemer van 3D Printing Limburg houdt hij zich vooral bezig met de technische aspecten van het 3D printing proces.

Rick Luyten -

Rick begeleidt 3D printprocessen en is tevens samen met Rutger een aanspreekpunt voor onze klanten. Tevens verzorgt Rick vanwege zijn bedrijfseconomische achtergrond de administratie.